VI KAN MAT
I mange år har vi servert mat inspirert av vestlandsk og bergenskmatkultur, basert på de beste lokale råvarene.
I mange år har vi servert mat inspirert av vestlandsk og bergenskmatkultur, basert på de beste lokale råvarene.
Miljøfyrtårn er en nasjonal miljøsertifiseringsordning driftet av Stiftelsen Miljøfyrtårn. Stiftelsen ble opprettet i 2003 av sentrale organisasjoner i næringsliv og offentlig forvaltning. Vi har vært en av de første sertifiserte bedrifter og er stolte av å være en del av Norges mest brukte miljøsertifikat og gir oss gode forutsetninger for å bidra mot flere av FNs bærekraftsmål.
Smak av kysten er Norges største gastronomiske sjømatnettverk med over 76 medlemmer. Nettverket representerer hele verdikjeden fra fiskemottak, produsenter og grossister til fiskehandlere og restauranter.
Kunnskapsutvikling innen sjømat er det bærende element i dette nettverket, og alle medlemmene har gjennomgått et omfattende kompetanseprogram som sikrer høy kvalitet på sjømaten i alle ledd.
Spisestedene og fiskehandlerne i nettverket legger sin stolthet i å tilby deg sesongens aller beste lokale råvarer. Nettopp det gir en helt spesiell opplevelse – vinterfersk kysttorsk, vårsild og brosme, sommerens makrell og høstfest med skalldyr.