Julebord i Bergen 2018

DET BLIR IKKE MER JUL EN DETTE!

Du finner det riktige stedet til nettopp ditt julearrangement – stort eller lite på Fløien Folkerestaurant på Fløyens topp, i historiske omgivelser på Bryggen i enten Bryggen Tracteursted og Schøtstuene.

Hos oss kan du og dine gjester nyte Julens fristelser i særpregede, historiske lokaler som gir måltidet en ekstra dimensjon.

Våre restauranter tilbyr ulike lokaler som passer akkurat dine behov. Om du ønsker å være med på et av våre fellesjulebord, sitte i restauranten eller bestille eget lokale, hjelper vi deg å skreddersy julebordet ditt. Kontakt oss i dag!

VÅRE MENYER

Fra november serverer vi julebuffet fra kr. 795,- som inkluderer forrett,stor varmtbuffet samt dessertbuffet. Vi tilbyr også 2-retters julemiddag fra kr. 590,- eller 3-retters fra kr. 785,-. Om du ønsker et vegetaralternativ eller har allergier eller spesielle kostbehov, legger vi gjerne til rette for det.

Om du velger Fløien Folkerestaurant eller Bryggen Tracteursted, har vi lokaler i ulike størrelser. Bar eller dansegulv kan settes opp i noen av våre lokaler. Spør oss gjerne om hvilken mulighet som finnes. Vi har lokaler som passer til selskaper opptil 300 personer.

Julearrangement på Fløyens topp

Fløien Folkerestaurant

Ta Fløibanen til fjellets topp og opplev ekte julestemning. Tradisjonsrikt julebord med servering av julegløgg i skinnet fra brennende bål!

Julebord på Bryggen

Bryggen Tracteursted

Juletiden på Bryggen er spesielt stemningsfull. Trange smug leder deg fra Bryggefronten inn til Bryggestredet der du finner Bryggen Tracteursted.
Serveringssted og forsamlingslokale gjennom århundrer – det blir knapt mer historisk i Bergen, uformelt og intimt, god service og skikkelig god mat…

UNESCOS VERDENS KULTUR- OG NATURARV – 300 Års hanseatisk historie

På Bryggen Tracteursted kan du nyte velsmakende julemat i intime lokaler på historisk grunn. Vi er stolt over å kunne tilby tradisjonskost med solid håndverk og råvarer fra lokale leverandører.

En opplevelse du kommer til å huske!

NYHETSBREV

Ja! Jeg ønsker å motta nyhetsbrev fra Fløien Folkerestaurant / Bryggen Tracteursted.

FLØIEN FOLKERESTAURANT

Fløifjellet 2
5014 Bergen

booking@bellevue.no
Telefon (+47) 55 33 69 99
Man til fre 08.30 – 16.30
Kontakt oss gjerne!

BRYGGEN TRACTEURSTED

Bryggestredet
5003 Bergen

booking@bellevue.no
Telefon (+47) 55 33 69 99
Man til fre 08.30 – 16.30
Kontakt oss gjerne!